Stok achter de deur

Soms heb je er een nodig. Een doel. Gewoon iets dat je moet gaan doen. Mijn zwager heeft besloten om daarom de Muskathlon in Equador te gaan lopen. Geweldig. Dat zie ik mezelf nog niet doen. Ook al is dat pas eind 2016. Daarbij wilde ik ook iets dat in alle opzichten dichterbij is. Maar wel iets waar je een nummer bij krijgt en waarbij iemand aan het einde meekijkt naar je resultaat. En toen kwam er iets leuks langs.

Ja, ik heb me ingeschreven voor de Urban Trail Middelburg. 9 kilometer door de straten -en ze zeggen door sommige gebouwen- in het pittoreske Middelburg. Ik kom er vaak en ben eigenlijk wel benieuwd wat ik dan te zien ga krijgen. En of ik het volhoud. Maar goed, wie A zegt, moet ook B zeggen, dus nu is het tijd om serieus te gaan trainen. Ik ben benieuwd.

(Foto van de Urban Trail Middelburg site)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *