Weer naar buiten

Vanochtend nog even naar buiten voor ik de auto in klim voor mijn volgende afspraak. Naar aanleiding van mijn inschrijving bij de Urban Trail Middelburg besloten om mezelf wat meer te pushen vanochtend. Ik voel me wel redelijk op nu, maar goed, ik heb het wel gehaald en daar ben ik tevreden over.

Grappig genoeg lijkt het geen enkel effect te hebben gehad. Ik heb precies even hard gelopen als zaterdag. Nou ja, 0:01 sneller per kilometer, maar die seconde is dus te verwaarlozen. Ik moet er misschien wel weer over gaan denken om iets met een schema te gaan doen, want als ik mezelf nu lijk te pushen, dan levert dat dus weinig op. Al moet ik zeggen dat ik wel ruim een halve minuut per kilometer sneller loop dan toen ik weer startte in april. Maar goed, dat is nog steeds op ongeveer 4 kilometer. Als ik dus over 3 maanden 9 kilometer door het centrum van Middelburg moet gaan lopen, dan moet er dus nog wel wat gebeuren. 😉

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *