Kort rondje

Vanmiddag hebben we een feestje, dus vanochtend heb ik besloten om maar een kort rondje te lopen. Het weer nodigde ook niet echt uit. Naarmate mijn rondje vorderde, kwamen er meer donkere wolken en leek het er meer en meer op dat ik drijfnat zou worden. Dus besloot ik het bij een korter rondje te houden. Ik sloeg wat eerder af en liep weer richting huis. Totdat de druppels uit leken te blijven en ik er dus een extra rondje door het park aan vast plakte find. Gewoon, nog even een half rondje en dan naar huis. Uitstekend getimed, want toen begonnen ook de druppels te vallen. Maar inmiddels had ik al wel weer bijna 4 kilometer gelopen. Dat viel dus helemaal niet tegen. (Alleen geen nieuwe foto, vanwege de regen.)

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *