Week 4 Dag 2 – 12 oktober 2008

Wat een prachtige dag. De zon weerkaatst op de rode herfstbladeren als ik de deur achter mij dicht trek. Het is ook op een andere manier een opwindende dag vandaag. Ik loop voor het eerst op mijn nieuwe schoenen. En aangezien je bij hardlopen niet veel materiaal voordeel kunt krijgen behalve je schoenen, ben ik als materiaalliefhebber wel benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk ook, omdat ik wil weten of de uitgegeven euro’s wel genoeg effect hebben. en het resultaat mag er zijn. Niet alleen heb ik week 4 dag 2 uitgelopen, ik heb ook weinig tot geen last van mijn knieĆ«n. Daar was het allemaal om te doen natuurlijk. Nu alleen nog meer uithoudingsvermogen, zodat ik ook mentaal overtuigd ben van het feit dat ik het uit ga lopen. Nu is het nog steeds vooral een keuze. Maar ook dat moet mettertijd verbeteren. Nu ben ik er in ieder geval wel heel tevreden mee.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *