Week 4 Dag 3 – 14 oktober 2008

De beste graadmeter voor vooruitgang is het lopen van dezelfde ronde en dan kijken hoe het voelt. Vandaag heb ik dat gedaan. Ik heb dezelfde ronde gelopen als op week 3 dag 1 en het ging vandaag veel beter. Waar ik vorige keer de laatste meters op mijn tandvlees liep en verlangde naar het verlossende eindwoord, had ik nu nog een vijf minutenloop voor de boeg. En hoewel ik ook nu de laatste 400 meter twijfelde of ik er nog niet was, heb ik het wel veel gemakkelijker uitgelopen dan de vorige keer. Helaas werkte TTSM toen niet, maar nu wel. Wat een afstand heb ik afgelegd. En hoewel ik mijn benen wel voel, ben ik gewoon blij met mijn vooruitgang.
Op naar Week 5 dag 1.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *