Ik hou van materialen. Ik hou van techniek. En ik hou ervan om dingen te kopen waarvan ik het gevoel heb dat ze mijn sportprestaties gaan verbeteren. Dat heb ik gisteravond dus gedaan. Ik heb mezelf een paar schoenen aan laten meten door Koole Sport in Middelburg. Mijn gadget-hart kwam helemaal tot leven bij het frame per frame bekijken van de beelden van de camera. En toen zag ik het. Mijn been maakte een hele rare hoek ten opzichte van mijn been. Een onmogelijke hoek eigenlijk. Ineens was het duidelijk waar de pijn aan de binnenkanten van mijn knieën vandaan kwam. Mijn voet rolde door naar binnen terwijl mijn knie eerder wat naar buiten ging. De keuze voor de schoenen was dan ook snel gemaakt. Een extra harde binnenkant, zodat mijn been rechter blijft staan bij dezelfde belasting. En toen ik met de andere schoenen nog een keer voor de camera heen en weer draafde, bleek het direct effect te hebben. Geweldig. Daarna heb ik nog een kwartier tussen drie verschillende paren staan twijfelen en de knoop doorgehakt. Ik loop op gel. Na jaren alleen maar op maximale lucht te hebben gelopen, heb ik nu een paar Asics gekocht. En ik zie er naar uit om er op te lopen. Maar niet vandaag. Want na de Performa 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht gisteren, deed het lopen op het baantje in de winkel al heel erg zeer. Met pijn in mijn hart heb ik dan ook besloten om vandaag een extra rustdag in te lassen. Ofwel, om een keer over te slaan. Eigenlijk ook op advies van de man in de winkel. Want anders was ik vandaag vast eigenwijs genoeg geweest om mezelf stuk te lopen. Maar daar vind ik het toch wel weer te leuk voor. Dus zit ik hier vanavond. Achter de computer. Te tikken over lopen. Want het echte lopen komt zondag pas weer. Ik ben benieuwd.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck