Wat een prachtige dag. De zon weerkaatst op de rode herfstbladeren als ik de deur achter mij dicht trek. Het is ook op een andere manier een opwindende dag vandaag. Ik loop voor het eerst op mijn nieuwe schoenen. En aangezien je bij hardlopen niet veel materiaal voordeel kunt krijgen behalve je schoenen, ben ik als materiaalliefhebber wel benieuwd naar het resultaat. Natuurlijk ook, omdat ik wil weten of de uitgegeven euro’s wel genoeg effect hebben. en het resultaat mag er zijn. Niet alleen heb ik week 4 dag 2 uitgelopen, ik heb ook weinig tot geen last van mijn knieën. Daar was het allemaal om te doen natuurlijk. Nu alleen nog meer uithoudingsvermogen, zodat ik ook mentaal overtuigd ben van het feit dat ik het uit ga lopen. Nu is het nog steeds vooral een keuze. Maar ook dat moet mettertijd verbeteren. Nu ben ik er in ieder geval wel heel tevreden mee.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck