Week 2 Dag 3 – 28 september 2008

Te snel. Ik liep gewoon te snel. Ik wilde gewoon te veel van mezelf. Of had ik er toch gewoon de conditie nog niet voor? Was dat het gewoon. Gewoon te veel verwacht op basis van de gedachten van anderen. Ik weet het niet. In ieder geval was ik kapot aan het einde van mijn dag 3 training. Ongelofelijk. Ik had het zwaar op die laatste meters van de laatste 90 seconden lopen. Echt zwaar. En bij de loop ervoor was ik al bijna in de verleiding gekomen om het laatste stukje ook maar weer te gaan wandelen, want ik dacht niet dat ik het af kon maken. Maar het is wel weer gelukt. En nou heb ik tot dinsdag om te overwegen wat ik wil gaan doen. Wil ik door naar week 3, of doe ik gewoon week 2 nog een dagje. Om te kijken of ik mijn uithoudingsvermogen wat kan uitbouwen voor ik verder ga. Of moet ik juist door om verder uit te bouwen? Zijn de verwachtingen van wat ik uiteindelijk dinsdag ga kunnen nog te laag? Ik ben er nog niet uit. Suggesties zijn welkom…

P.S. De tracker heeft vandaag niet echt goed gewerkt. Ik zeker 3,5 kilometer gelopen en dat is meer dan hij aangeeft. De helft van mijn rondje ontbreekt gewoon. Het lijkt ook of de verbinding met Vodafone Life niet echt lekker gaat. Volgende week hopelijk een nieuwe N95 8Gb en ik hoop dat het dan beter gaat.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *