Even wat anders…

Misschien is het al opgevallen, misschien ook niet. Op deze site is naast mijn blog ook een pagina te vinden met een trainingsschema. Het schema dat Cool Running heeft opgesteld om mensen van de bank te krijgen en binnen 9 weken 5 kilometer onafgebroken te laten lopen. Een prima initiatief. Anderen zijn daarop ingehaakt. Zoals C25K.com die een overzicht geeft van een aantal handige sites die ook over het Couch to 5K initiatief gaan. Daarop wordt deze site nu ook gelinkt. Omdat ik het trainingsschema heb vertaald naar het Nederlands. En eerlijk gezegd ben ik daar best blij mee. Ik hoop dat er meer mensen door geïnspireerd raken. Want wat ik ook schrijf over hoe lastig ik het soms vind, ik vind het wel leuk. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *