Soms heb je ook gewoon geen inspiratie voor een titel. Geeft niks, als je maar gelopen hebt. 😉

Dat heb ik. Ik had het eigenlijk donderdag al willen doen, of nee, vrijdag want het is te druk. Maar vrijdag was dat al niet anders. Daar moet ik wel wat op verzinnen. Vooral omdat ik mezelf snel laat leiden door alle dingen die op me af komen ’s morgens. En als ik het niet ’s morgens doen, dan komt het er niet meer van. Goed, dat is dus een belangrijke uitdaging voor mij.

Toen ik dus twee dagen te laat alsnog vertrok, liep het allemaal best aardig. Wat stram, want ik heb de vorige tocht wel flink in mijn benen gevoeld, maar goed dat mag ook. Dan weet je tenminste dat je wat gedaan hebt. Vandaag gelukkig weer mooi weer en een vrije dag. Voor het ontbijt vertrokken en nu vraag ik me af of dat verstandig was. Eigenlijk na de eerste 500m last gekregen in mijn linker zij en die ging niet meer weg voor ik thuis was. Wel rustig aan gedaan. Mezelf een rustig tempo opgelegd en geprobeerd mezelf bewust te corrigeren, zodat ik niet stiekem toch te hard zou gaan lopen. Ik denk dat dat wel redelijk gelukt is. Zeker als je de coachingsessie van Jack aan het einde meerekent. Een paar honderd meter voor mijn eindpunt kwam ik Jack tegen, die direct geïnteresseerd was in mijn voortgang etc. Dus hebben we een paar minuten over lopen staan praten. In mijn vorige tijd van schema’s en grafieken had ik daar niet voor gestopt. Nu wel. En voor een foto van de finishboog natuurlijk. Die hebben ze helemaal speciaal voor mij neergezet, inclusief de banner voor de sportweek. Toch Gemeente Goes en ZLM Roompot Tour? Ik heb er in ieder geval dankbaar gebruik van gemaakt, want successen moet je vieren. (Ook al kijken allerlei andere weggebruikers heel raar naar je.)

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck