Van te voren had ik me al voorgenomen om in Berlijn te gaan lopen. Ik ben op dit moment in Berlijn vanwege de Web 2.0 Expo die hier gehouden wordt. Voor meer informatie over wat ik daar doe, moet je maar even op www.arnehulstein.nl kijken. Er was deze week maar een mogelijkheid om een rondje te lopen. Dag drie van week vijf nog wel. De dag die op de forums naar voren komt als de zwaarste van het stel. Twintig minuten onafgebroken lopen. Ongeveer een eeuwigheid als je mijn mening gevraagd had. Maar goed, op woensdagochtend de schoenen aangetrokken en de Frankfurter Allee afgelopen. Een lang eind, maar het was mooi om tussen de torens van de Frankfurter Turms door te lopen. Het was 17 jaar geleden dat ik hier ben geweest. Dat maakt het toch apart. En het belangrijkste is natuurlijk dat ik de dag weer gehaald heb. En dat ik ook nog op tijd bij het conferentie centrum om het begin goed mee te maken. Helaas deed TTSM het hier niet, maar binnenkort plaats ik nog wel wat foto’s.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck