Week 6 Dag 1 – 28 oktober 2008

Ja, ik weet het. Ik ben lui geweest. Ik heb mijn schema niet aangehouden en ik heb geluierd… Nou ja, niet helemaal. Ik heb na Berlijn niet meer hard gelopen, maar dat had een reden. Tot en met afgelopen zondag had ik erg vel last van mijn spieren na een drukke, drukke Web 2.0 Expo. En vandaag was weer de eerste keer. Het was al laat, ik had niet veel gegeten en veel te veel file gehad. Zoals altijd begon ik dus weer met de twijfel of ik de run deze keer wel zou afmaken. Maar halverwege kon ik met overtuiging tegen mijzelf zeggen dat ik het nog niet opgegeven had, dus dat ik dat vandaag ook niet zou doen. De snelheid was vandaag ver te zoeken en soepel ging het ook niet echt. Maar ik heb het wel gehaald en ik ben tevreden. Op naar dag 2. Dan gaat het vast weer beter.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *