De beste graadmeter voor vooruitgang is het lopen van dezelfde ronde en dan kijken hoe het voelt. Vandaag heb ik dat gedaan. Ik heb dezelfde ronde gelopen als op week 3 dag 1 en het ging vandaag veel beter. Waar ik vorige keer de laatste meters op mijn tandvlees liep en verlangde naar het verlossende eindwoord, had ik nu nog een vijf minutenloop voor de boeg. En hoewel ik ook nu de laatste 400 meter twijfelde of ik er nog niet was, heb ik het wel veel gemakkelijker uitgelopen dan de vorige keer. Helaas werkte TTSM toen niet, maar nu wel. Wat een afstand heb ik afgelegd. En hoewel ik mijn benen wel voel, ben ik gewoon blij met mijn vooruitgang.
Op naar Week 5 dag 1.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck