It’s all in the grip

Ik weet eigenlijk niet hoe ik dit nou handig kan vertalen. Maar het is wel waar. Ik merk dat ik minder hard loop, minder ver loop, minder prettig loop als ik mijn rechterhand tot een vuist maak. Hoe dat zit? Geen idee, maar het werkt wel zo. Het is alsof de kracht uit mijn benen naar mijn hand wordt geleid en dat die daar dan vast gaat zitten. En het erge is, dat ik er eigenlijk heel weinig aan kan doen. Die vuist maak ik vanzelf. Die vuist is een soort reflex die ik heb. Die vuist groeit met dat mijn arm heen en weer beweegt. Mijn linkerarm heeft dat een stuk minder, maar mijn rechterarm is er een kei in. Bewust ontspannen dan maar. Het helpt wel, maar het gaat nog niet vanzelf. Dat komt vast nog.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *