Gewoon lekker

Elke keer als loop nadat ik een tijd niet gelopen heb, dan vraag ik me af waarom ik gestopt ben. Vandaag was zo’n dag. Woensdag ook trouwens. Heerlijk. Het is gewoon een goed begin van de dag. Zeker deze dagen als je om zeven uur naar buiten gaat en met de nog koude vroege ochtendlucht in je longen de zon op ziet komen.

De zonsopgang tijdens het lopen.Zonsopgang

Woensdag liep lekker. Beter dan maandag en hoewel ik redelijk kapot thuis kwam, was ik wel heel tevreden. Vandaag voelde het beter, maar was de afstand minder. Waar hecht je aan. 16 seconden minder snel per kilometer en minder gelopen. Maar volgens de Runkeeper stats wel meer energie verbruikt. Interessant. Ik ga niet tillen aan 16 seconden of de 100 meter die het uitmaakt. Ik ga gewoon van het weekend genieten.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *