Week 7 Dag 1 – 16 november 2008

Het is vandaag op de kop af twee weken geleden dat ik voor het laatst gelopen heb. Na de 25 minuten van week 6 dag 3 kwam ik gesloopt maar voldaan thuis. Maar daarna heb ik veel last gekregen mijn knieën en ik heb het twee weken lang niet meer aangedurfd om te lopen. Vandaag heb ik de stoute loopschoenen weer aangetrokken en ik ben verder gegaan waar ik gebleven was. Het verbazende is, dat het makkelijker ging dan de vorige keer. Goed, ik heb me qua tempo wat rustiger gehouden, maar ik heb niet om de paar minuten gedacht dat ik het niet zou halen. Wel heb ik wel even gelopen. Het was maar twee keer 20 seconden rondom twee poortjes bij een klein paadje, maar ik tel het wel. Ik ben aan het einde van de run ook wel een ruime minuut doorgelopen ter compensatie. Ik ben zelf in ieder geval wel tevreden over vandaag. En ik zie uit naar de volgende run. Ik hoop dat ik dat dinsdag weer kan doen. Ik heb er in ieder geval zin in.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *