Week 3 Dag 2 – 3 oktober 2008

Wat een hondenweer. Terwijl ik mijn 5 minuten warmliep begon het ineens te hozen. Zelfs mijn nieuwe running jack leek er niet tegen opgewassen. Langzaam raakte mijn trainingsbroek doorweekt. Dat kan niet goed zijn. Als je broek zo nat is worden je spieren waarschijnlijk niet echt lekker warm. De N95 in mijn zak begon natuurlijk ook een steeds grotere kans te lopen om doorweekt te raken. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan. Dus snel met mijn opwarm rondje en de eerste 90 seconden lopen terug gegaan naar de garage. Daar even een plastic zakje om de N95 en weer door. Wel heel apart om door de buurt te lopen en de regenvlagen onder de lantarenpalen door te slaan. Vooral omdat je het dan nog leuk vindt om te lopen ook. Dat is natuurlijk wel absurd… Maar goed, ik ben benieuwd hoe mijn benen morgen voelen als ik mijn verjaardag ga vieren. Ik denk dat ik niet veel benen meer over ga hebben. En zondag staat dan ook weer snel voor de deur…

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als C25K, Running

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *