Nee, ik ben niet gestopt hoor. Ik heb de afgelopen weken heerlijk gelopen en ben best tevreden met het resultaat. En sterker nog, ik heb besloten dat ik er toch echt een schepje bovenop moet doen. Daarom heb ik me ingeschreven voor de Dam tot Damloop op 19 september in Amsterdam. Jawel, 16 kilometer hardlopen in september. Aangezien ik nu zo rond de 4,3 zit, betekent dat wel dat ik er nog hard aan moet gaan trekken. Aan de andere kant is dat ook wel een prachtige stok achter de deur.

Volgens hoeveelnachtjesslapen.nl heb ik vandaag nog 159 nachtjes voor de zenuwen echt toe gaan slaan. Maar dat gaat vast goedkomen. Eerst mijn huidige trainingsschema afwerken en dan op zoek naar een nieuwe om straks in september goed aan die 16 kilometer te gaan komen. Als ik er nu aan denk dat dat gewoon van mijn huis bijna naar Middelburg is, dan zinkt de moed mij nog een beetje in de hardloopschoenen, maar als ik er aan denk dat ik straks met nog 34.999 lopers aan de start verschijn, dan zou het toch een haalbaar evenement moeten zijn. Ook voor mij.

Goed, nu naar bed. Morgen moet er weer getraind worden…

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck