Vanochtend ben ik met enthousiasme gaan lopen. En ik heb besloten een andere afslag te nemen dan ik anders doe. Toen ik net begonnen was met lopen, heb ik mezelf bedacht dat het toch wel heel mooi zou zijn als ik richting Kattendijke zou kunnen lopen, halverwege de dijk op zou kunnen gaan en dan terug kon keren. Het leek een onbereikbaar doel. Vandaag heb ik besloten dat ik het zou proberen. En ik heb het gehaald met de wind tegen. En niet alleen dat, ook het teruglopen ging heerlijk. Dus ik ben vanochtend heel tevreden met mezelf.
Het keerpunt waar ik de Kattendijksedijk op liep.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck