Ja, ik weet het. Ik ben lui geweest. Ik heb mijn schema niet aangehouden en ik heb geluierd… Nou ja, niet helemaal. Ik heb na Berlijn niet meer hard gelopen, maar dat had een reden. Tot en met afgelopen zondag had ik erg vel last van mijn spieren na een drukke, drukke Web 2.0 Expo. En vandaag was weer de eerste keer. Het was al laat, ik had niet veel gegeten en veel te veel file gehad. Zoals altijd begon ik dus weer met de twijfel of ik de run deze keer wel zou afmaken. Maar halverwege kon ik met overtuiging tegen mijzelf zeggen dat ik het nog niet opgegeven had, dus dat ik dat vandaag ook niet zou doen. De snelheid was vandaag ver te zoeken en soepel ging het ook niet echt. Maar ik heb het wel gehaald en ik ben tevreden. Op naar dag 2. Dan gaat het vast weer beter.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck