Vanmiddag hebben we een feestje, dus vanochtend heb ik besloten om maar een kort rondje te lopen. Het weer nodigde ook niet echt uit. Naarmate mijn rondje vorderde, kwamen er meer donkere wolken en leek het er meer en meer op dat ik drijfnat zou worden. Dus besloot ik het bij een korter rondje te houden. Ik sloeg wat eerder af en liep weer richting huis. Totdat de druppels uit leken te blijven en ik er dus een extra rondje door het park aan vast plakte find. Gewoon, nog even een half rondje en dan naar huis. Uitstekend getimed, want toen begonnen ook de druppels te vallen. Maar inmiddels had ik al wel weer bijna 4 kilometer gelopen. Dat viel dus helemaal niet tegen. (Alleen geen nieuwe foto, vanwege de regen.)

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck