Wat een hondenweer. Terwijl ik mijn 5 minuten warmliep begon het ineens te hozen. Zelfs mijn nieuwe running jack leek er niet tegen opgewassen. Langzaam raakte mijn trainingsbroek doorweekt. Dat kan niet goed zijn. Als je broek zo nat is worden je spieren waarschijnlijk niet echt lekker warm. De N95 in mijn zak begon natuurlijk ook een steeds grotere kans te lopen om doorweekt te raken. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan. Dus snel met mijn opwarm rondje en de eerste 90 seconden lopen terug gegaan naar de garage. Daar even een plastic zakje om de N95 en weer door. Wel heel apart om door de buurt te lopen en de regenvlagen onder de lantarenpalen door te slaan. Vooral omdat je het dan nog leuk vindt om te lopen ook. Dat is natuurlijk wel absurd… Maar goed, ik ben benieuwd hoe mijn benen morgen voelen als ik mijn verjaardag ga vieren. Ik denk dat ik niet veel benen meer over ga hebben. En zondag staat dan ook weer snel voor de deur…

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck