Motivatie. Wilskracht. En gewoon domweg doen. Dat was het wel denk ik. Na afgelopen zondag ben ik gaan twijfelen of ik wel door kon naar week 3. De laatste dag van week 2 was zwaar. Ik haalde de laatste run maar net. En daarom twijfelde ik aan week 3. Ik heb het overlegd met mensen op twitter en op het Cool Running forum. En uiteindelijk heb ik besloten dat ik het gewoon moest doen. Natuurlijk zou het zwaar worden. Misschien was er zelfs een kans dat ik hem niet uit zou lopen, maar ik moest het gewoon doen. En uiteindelijk viel het mee. Ik heb dag 1 van week 3 uitgelopen. Al kostte de laatste 50 meter mij wel heel erg veel. Die meters liep ik eigenlijk alleen nog maar op wilskracht en overtuiging dat dat de laatste meters moesten zijn van de laatste 3 minuten lopen. En dat waren ze. Weer een dag succesvol afgerond. Heerlijk. En nu relaxen.

P.S. Ik weet niet of het lag aan de regen, of het feit dat ik vandaag voor het eerst in het donker heb gelopen, maar ik kon geen GPS ontvangst krijgen. Geen TTSM verslag van vandaag dus. Hopelijk is de nieuwe N95 snel binnen en dan hoop ik dat alles wel vlekkeloos werkt.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck